Baukelien van Minnen

Trainer en najager

Academy for Recruitment

Baukelien van Minnen is na tien jaar als recruiter en in verschillende managementfuncties in de recruitmentbranche te hebben gewerkt, in 2010 voor zichzelf begonnen. Ze is trainer en aanjager aan de Academy for Recruitment en adviseert en traint organisaties op het gebied van branding, recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Daarnaast leidt ze outplacementtrajecten en leert ze medewerkers om zelf regie te nemen over hun loopbaan. Ze is gefascineerd door (en schrijft over) het ontwikkelen van medewerkers en hoe organisaties mee kunnen ademen met de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en op de afzetmarkten. 

 

09.50 – 10.15 uur

Keynote: Arbeidsmobiliteit in tijden van corona

In tijden van corona is het van levensbelang voor organisaties om overeind te blijven, het liefst zonder je met bloed zweet en tranen geworven medewerkers te verliezen. Zorgen dat medewerkers zich continu blijven ontwikkelen, op verschillende vlakken lijkt de beste remedie. Dit in combinatie met technologie, om te zorgen dat vraag en aanbod elkaar kunnen vinden. 


Hoe kun je medewerkers (arbeids)mobieler krijgen? Hoe pak je dit aan en wat betekent het concreet voor je HR-beleid? Baukelien van Minnen gaat hier dieper op in tijdens deze keynote.

MindCampus.png
HR Academy is een merk van MindCampus B.V
Klantenvertellen.png
Cedeo.png
Facebook.png
Linkedin.png
Blijf op de hoogte
HR academy.png