Andreas van den Goorbergh

Bestuurder
Ace Collectief

Naast algemeen directeur van Human Business Support in Breda is hij samen met Jaap Jongejan (Stichting SBI) initiatiefnemer en bestuurder van het ACE Collectief. Dit is een intersectorale samenwerking van werkgevers en dienstverleners in de regio  Rijnmond/Drechtsteden. Binnen het Collectief worden HR-kennis, vacatures en kandidaten uitgewisseld, waarbij wordt gestreefd naar aantoonbaar resultaat. Voor de medewerkers is voorblijblijvers.nl actief. Een gezamenlijk intersectoraal ontwikkelplatform waar medewerkers worden gemotiveerd te blijven ontwikkelen, leren en werken.

 

10.25 – 10.50 uur

De kracht van arbeidsmobiliteitsnetwerken

Het ACE Integraal Netwerk is een onafhankelijk en intersectoraal HR-platform in de regio Rijnmond/Drechtsteden. Hierin werken bedrijven en organisaties uit diverse sectoren, dienstverleners, overheid en onderwijs samen op het gebied van arbeidsmobiliteit en HR-beleid. Doel is het verhogen van het bedrijfsresultaat en de bedrijfskwaliteit door uitwisseling van werknemers, vacatures, kennis, ideeën en ervaring.


Andreas van den Goorbergh deelt in deze sessie zijn jarenlange ervaring op het terrein van arbeidsmobiliteit en HR. Van het betrekken van interne en externe stakeholders in dit domein tot zelf de regie blijven voeren en door blijven gaan in een complexe omgeving; vanuit een duidelijke visie op de ontwikkeling van de omgeving, organisaties, werk en medewerkers. Hij laat zien welke praktische tools je kunt gebruiken met de nadruk op concrete resultaten. Zijn centrale boodschap: positief communiceren en mensen blijven meenemen in een voortdurend veranderende wereld. Laat je HR-impact bruisen!

MindCampus.png
HR Academy is een merk van MindCampus B.V
Klantenvertellen.png
Cedeo.png
Facebook.png
Linkedin.png
Blijf op de hoogte
HR academy.png