Divkiran Kathuria

Global Lead for HR Transformation and Innovation

Schneider Electric

Divkiran Kathuria is Global Lead for HR Transformation and Innovation bij Schneider Electric. In deze functie is ze verantwoordelijk voor Talent Management, HR Analytics en de Open Talent Market van Schneider. Ze werkt vanuit India en heeft zeer veel ervaring in HR Consulting en HR Transformations met een focus op HR tech. Ze is ‘HR 40 Under 40 laureate’ en zet zich in voor samenwerking met Business Leaders voor het realiseren van een Human Capital Strategy voor de langetermijn. Ook houdt ze zich bezig met teamsynergie en het vergroten van potentieel talent door inzet van digitale innovaties.

 

12.45 – 13.10 uur

Case Schneider Electric: Open Talent Market

Met 144.000 medewerkers wereldwijd is Schneider Electric marktleider op het gebied van energiebeheerssystemen, van elektronische onderdelen tot complete automatiseringsoplossingen. Om aan de continue vraag naar expertise op dit gebied te kunnen voldoen, is de multinational gestart met het opzetten van een interne talentpool: de Open Talent Market (#OTM). 

Dit is een one-stop-shop voor carrièreontwikkeling, waarbij Artificial Intelligence wordt  ingezet om vraag en aanbod van talent binnen Schneider Electric te matchen. Medewerkers worden geattendeerd op interne vacatures, interessante projecten, beschikbare mentors en scholingsmogelijkheden, op basis van hun skills, competenties en ambities. In deze (Engelstalige) keynote laat Divkiran Kathuria zien hoe dit heeft geleid tot de ontsluiting van nieuw talent en het toekomstbestendig maken van het personeelsbestand.
 

MindCampus.png
HR Academy is een merk van MindCampus B.V
Klantenvertellen.png
Cedeo.png
Facebook.png
Linkedin.png
Blijf op de hoogte
HR academy.png