Nathalie Hazenberg

People Mobility & Organisational Agility 

bij ABN AMRO

Linde Companjen is specialist op het gebied van Resourcing binnen Personal Banking. Zij adviseert leidinggevenden op alle aspecten van het Recruitment Proces. Dit betekent dat zij een deel employer branding oppakt tot aan de selectie van de geschikte kandidaat. Daarnaast is zij werkzaam als Ambassadeur Smartjobs. Verbinden is waar Linde energie uithaalt. Door de arbeidsmobiliteit binnen ABN AMRO te promoten zet zij deze skill optimaal in. 

 

12.10 – 12.35 uur

Praktijkcase ABN AMRO: Smartjobs en Cross Sector Mobility

ABN AMRO wil de arbeidsmobiliteit van de medewerkers van de bank vergroten met verschillende instrumenten. Eén daarvan is Smartjobs, dat zich richt op het flexibel inzetten van talent voor ‘gigs’.  Een ander voorbeeld is Cross Sector Mobility, met als basis ecosysteemdenken op de arbeidsmarkt over sectoren heen.


Nathalie Hazenberg en Linde Companjen geven tekst en uitleg over de visie binnen ABN AMRO rondom arbeidsmobiliteit en de samenhang met het HR-beleid, waarbij ze dieper ingaan op de facts & figures van onder meer Smartjobs en Cross Sector Mobility. Daarnaast delen zij ervaringsverhalen van medewerkers.

MindCampus.png
HR Academy is een merk van MindCampus B.V
Klantenvertellen.png
Cedeo.png
Facebook.png
Linkedin.png
Blijf op de hoogte
HR academy.png